Vanaf 4 december 2013 vindt u  op onze website een link naar de Kwaliteitswijzer Basisonderwijs www.Amsterdam.nl/kwaliteitswijzer.

Op deze site vindt u algemene gegevens over de Amsterdamse scholen, zoals aantal leerlingen, adresgegevens en contactinformatie maar ook een overzicht van de meest recente gegevens uit de Kwaliteitswijzer Basisonderwijs Amsterdam. Zo krijgt u op basis van feitelijke gegevens in één oogopslag inzicht in de onderwijskwaliteit van de Amsterdamse scholen. Wij vinden het als school belangrijk om u goed te informeren daarom deze overzichtelijke site voor meer schoolwijsheid!

Op 1 oktober 2013 heeft de onderwijsinspectie de school bezocht.

De samenvatting van het inspectierapport:

"Basisschool Slootermeer heeft het vertrouwen van de Inspectie van het Onderwijs. Er vindt in principe voor de periode van één jaar geen verder toezicht plaats. De inspectie heeft geen aanwijzingen dat er belangrijke tekortkomingen zijn in de kwaliteit van het onderwijs."

Klik hier voor het volledige rapport.

vrijdag 5 okt.
Inloopweek