31 januari waren we op pad gegaan in Amsterdam .
De voorschool en de groepen 3 t/m 5 vind je in het nieuwbouw gedeelte van onze eigen school, Burgemeester Fockstraat 85 1063 CW
De kleuters vind je in een tijdelijk gebouw op het basketbalveldje schuin tegenover onze school.
De groepen 6 t/m 8 bevinden zich in het noodgebouw aan de Burgemeester Rendorpstraat 60 1064 ER Amsterdam.

In Amsterdam is een lerarentekort!
Helaas, de talentendagen zijn weer voorbij, voor deze periode.
Donderdag 28 september zijn we met de hele school op bezoek geweest bij ons gebouw aan de Burgemeester Fockstraat.
Wilt u een indruk van onze school krijgen?
Tijdens de voorronde van de "Coole Kikker" talentenjacht werden 10 winnaars uit de meer dan 30 deelnemers gekozen. De winnaars mochten door naar de finale.
AFSLUITING THEMA KUNST KLEUTERS
Onze school heeft het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laten wij zien dat onze school veel aandacht besteedt aan de gezondheid van de leerlingen en dat de school voldoet aan de criteria die zijn opgesteld door deskundigen.

Maandag 2 april
2e Paasdag