Op maandag 14 mei gingen wij op schoolreis! De kleuters gingen naar het Linneaushof en de groepen 3 en 4 naar Plaswijckpark.

Op de Slootermeerschool zijn de kinderen dagelijks bezig met het ontdekken en ontwikkelen van hun eigen talent.
De voorschool en de groepen 3 t/m 5 vind je in het nieuwbouw gedeelte van onze eigen school, Burgemeester Fockstraat 85 1063 CW
De kleuters vind je in een tijdelijk gebouw op het basketbalveldje schuin tegenover onze school.
De groepen 6 t/m 8 bevinden zich in het noodgebouw aan de Burgemeester Rendorpstraat 60 1064 ER Amsterdam.

In Amsterdam is een lerarentekort!
Helaas, de talentendagen zijn weer voorbij, voor deze periode.
31 januari waren we op pad gegaan in Amsterdam .
Wilt u een indruk van onze school krijgen?
Donderdag 28 september zijn we met de hele school op bezoek geweest bij ons gebouw aan de Burgemeester Fockstraat.
Tijdens de voorronde van de "Coole Kikker" talentenjacht werden 10 winnaars uit de meer dan 30 deelnemers gekozen. De winnaars mochten door naar de finale.
AFSLUITING THEMA KUNST KLEUTERS
Onze school heeft het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laten wij zien dat onze school veel aandacht besteedt aan de gezondheid van de leerlingen en dat de school voldoet aan de criteria die zijn opgesteld door deskundigen.

Vrijdag 22 juni
Rapport mee