Helaas, de talentendagen zijn weer voorbij, voor deze periode.
Donderdag 28 september zijn we met de hele school op bezoek geweest bij ons gebouw aan de Burgemeester Fockstraat.
De voorschool en de groepen 1 t/m 5 vindt je in het gebouw van de Noordmansschool, Louis Couperusstraat 129 1064 CE Amsterdam.
De groepen 6 t/m 8 bevinden zich in het noodgebouw aan de Burgemeester Rendorpstraat 60 1064 ER Amsterdam.
Wilt u een indruk van onze school krijgen?
Tijdens de voorronde van de "Coole Kikker" talentenjacht werden 10 winnaars uit de meer dan 30 deelnemers gekozen. De winnaars mochten door naar de finale.
AFSLUITING THEMA KUNST KLEUTERS
Onze school heeft het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laten wij zien dat onze school veel aandacht besteedt aan de gezondheid van de leerlingen en dat de school voldoet aan de criteria die zijn opgesteld door deskundigen.

maandag 29 jan.
t/m vrijdag 2 feb.