Woensdag 7 december was het Amsterdams Basketbaltoernooi voor alle scholen uit Nieuw West, in de Ookmeer Sporthal. Twee teams uit groep 8 hebben hier aan meegedaan.
Voordat het toernooi begon hebben onze cheerleaders het toernooi geopend met een spetterend optreden!

De sfeer zat er goed in dankzij de dames en de Slootermeer teams gingen gelijk goed van start. Ze speelden allebei in een andere competitie, alleen richting de finale zouden ze elkaar wel eens tegen kunnen komen. Het basketbal niveau van ons beide teams was hoog en allebei de teams bleven winnen. Uiteindelijk stonden ze tegenover elkaar in de finale Slootermeer team 1 vs Slootermeer team 2. Na een fantastische finale won Slootermeer team 1!

De finale winnen betekende dat de jongens een week later een toernooi moesten spelen tegen alle finalisten uit Amsterdam. Woensdag 14 december zijn we naar de Apollo hal gegaan voor de 'grote' finale. De winnaar van dit toernooi zou kampioen van Amsterdam worden. De jongens hadden er zin in en deden het echt fantastisch onder leiding van een hele goede coach! Weer stonden ze in de finale, Slootermeerschool vs Willemspark. Na een geweldige finale waarbij er heel sportief werd gespeeld, verloren onze jongens helaas. De jongens van de Slootermeerschool zijn tweede geworden van Amsterdam, een fantastische prestatie!


Mustafa, Mohamed, Mahamadou, Hossain, Rayan, Ilias, Safouan we zijn ontzettend trots op jullie!

       

vrijdag 6 okt
Opening
Kinderboekenweek

donderdag 12 okt
14:00 Boekenmarkt

vrijdag 13 okt
Afsluiting
Kinderboekenweek

maandag 23 t/m
vrijdag 27 okt
Herfstvakantie

zondag 29 okt
Einde zomertijd:
klok 1 uur terug

maandag 30 okt
leerjaar 1 t/m 8 vrijMeer data