De voorschool en de groepen 3 t/m 5 vind je in het nieuwbouw gedeelte van onze eigen school, Burgemeester Fockstraat 85 1063 CW
De kleuters vind je in een tijdelijk gebouw op het basketbalveldje schuin tegenover onze school.

De groepen 6 t/m 8 bevinden zich in het noodgebouw aan de Burgemeester Rendorpstraat 60 1064 ER Amsterdam.

Ons schoolgebouw is in 1955 gebouwd. Het onderwijs is sindsdien erg veranderd en dat vraagt om vernieuwing. Het schoolgebouw wordt aankomend schooljaar gerenoveerd, krijgt een nieuwe indeling én een grotere gymzaal.
Ook op het gebied van energiebesparing en duurzaamheid zullen veel zaken worden aangepakt. Door energiebesparende maatregelen (met betrekking tot verwarming, verlichting, ventilatie, zonnepanelen en isolatie) toe te passen blijft er straks meer geld over voor het onderwijs.
Daarnaast zal een prachtig groen en uitdagend schoolplein worden gerealiseerd.

De renovatie zal ongeveer één jaar duren. Tijdens de werkzaamheden kunnen wij niet in het gebouw blijven en dus zijn wij in de zomervakantie verhuisd.

De verwachting is dat wij na de zomervakantie van 2018 in onze mooie verbouwde school kunnen starten.

Vrijdag 22 juni
Rapport mee