De voorschool en de groepen 1 t/m 5 vindt je in het gebouw van de Noordmansschool, Louis Couperusstraat 129 1064 CE Amsterdam.

De groepen 6 t/m 8 bevinden zich in het noodgebouw aan de Burgemeester Rendorpstraat 60 1064 ER Amsterdam.

Ons schoolgebouw is in 1955 gebouwd. Het onderwijs is sindsdien erg veranderd en dat vraagt om vernieuwing. Het schoolgebouw wordt aankomend schooljaar gerenoveerd, krijgt een nieuwe indeling én een grotere gymzaal.
Ook op het gebied van energiebesparing en duurzaamheid zullen veel zaken worden aangepakt. Door energiebesparende maatregelen (met betrekking tot verwarming, verlichting, ventilatie, zonnepanelen en isolatie) toe te passen blijft er straks meer geld over voor het onderwijs.
Daarnaast zal een prachtig groen en uitdagend schoolplein worden gerealiseerd.

De renovatie zal ongeveer één jaar duren. Tijdens de werkzaamheden kunnen wij niet in het gebouw blijven en dus zijn wij in de zomervakantie verhuisd.

De verwachting is dat wij na de zomervakantie van 2018 in onze mooie verbouwde school kunnen starten.