De renovatie is begonnen…

Donderdag 28 september zijn we met de hele school op bezoek geweest bij ons gebouw aan de Burgemeester Fockstraat.

Daar was de renovatie in volle gang!

Van tevoren hebben alle kinderen vragen bedacht voor de aannemer.

Ook mochten we zelf nog een bijdrage leveren aan de start van de renovatie. De plantenbakken in de gang mochten met een grote hamer al een stukje gesloopt worden.

Tot slot gaven we met zijn allen het startsein voor de renovatie door de hele school af te sluiten met rood/wit lint!

Onze twee reporters, Emirhan uit groep 8 en Youssra uit groep 7, hebben verslag gedaan van deze ochtend:

We gingen met de groepen 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 naar de oude school.
Onderweg moesten we ook opletten op het verkeer. En we waren bij de school.
We gingen in de gymzaal zitten en meester Ron ging met de bouwvakker praten over hoe lang de gymzaal zou zijn en toen zei meester we gaan de plantenbakken kapot maken. En meester Ron zei we gaan groepen maken van 8 om naar de gang te gaan en daar de plantenbakken kapot maken.
Emirhan

Hoi we gingen met de hele school naar de oude school en je mag vragen bedenken en vragen.

Daarna gingen we de oude school in en daarna gingen we om de school een kring maken. Daarna gingen ze het touw doorknippen en toen gingen we weer terug.
Youssra

Maandag 30 april