Helaas, de talentendagen zijn weer voorbij, voor deze periode.

Vorige keer waren het de leerkrachten, die de workshops hebben geleid.

Dit keer werden de workshops gegeven door bovenbouw-leerlingen. De leerlingen van de groep 1.2.3.4.5. mochten hun keuze kenbaar maken op een strookje of digitaal. Zij konden inschrijven op: cup cakes maken, cake versieren, slijm maken in de mooiste kleuren, estafettelopen, trefbal, voetbal en dat gevarieerd in doelschieten, een partijtje en punten schieten, dansen met ”you tube” filmpjes, gezelschapsspellen spelen, een bouwwerk maken van Lego.

Hier volgt een foto impressie:

Wat geweldig om te zien, dat de workshopleiders hun taak heel serieus namen. De meesten hadden zich goed voorbereid en de spullen ervoor gekocht.

Ook geweldig om te zien dat de jongere leerlingen zoooooo goed luisterden naar de workshopleiders.

Later in het jaar zijn er nog drie tijdstippen gepland voor de talentendagen. Het is dan de bedoeling dat we de talenten van de ouders in gaan zetten.

Dus ouders!!!! U kunt vast gaan nadenken

Maandag 24 dec.
t/m vrijdag 4 jan