Op maandag 14 mei gingen wij op schoolreis! De kleuters gingen naar het Linneaushof en de groepen 3 en 4 naar Plaswijckpark. Wat hebben wij toch ontzettend genoten van het mooie weer! Daar hebben wij natuurlijk goed gebruik van gemaakt door lekker te spetteren bij het zwembad! Ook werden we getrakteerd op een patatje met pakje sap en als toetje een heerlijk verkoelend waterijsje. Verder hebben we:

- De dieren bewonderd en geknuffeld.

- Met de trein door het park gereisd.

- Wel 100x (ja, écht!) van de glijbaan gesjeesd

- Racen in de botsauto's

- Gegriezeld in het spookhuis

Door al deze avonturen was het tijd om op de terugweg in de bus een dutje te doen. Maar oh, wat hadden we een pret!

Zie hieronder de foto's voor een impressie. Een foto zegt namelijk zo veel meer dan woorden!

Onze klas (7) gingen naar Efteling. Het duurde ongeveer een uur met de bus. We stapte uit en wel 7 leerlingen waren misselijk. Ik was daar ook een van. Maar we waren ook wel blij dat we uit de bus stapten, want er staat natuurlijk iets grootst te wachten. We mochten niet loslopen, wat ik ook wel snap, want Efteling is natuurlijk heel groot. Maar het ging  wel goed met de groepjes, want onze groep was niet bang voor achtbanen. Mijn vrienden en ik en wel een beetje, maar we hebben onze angst toch wel overwonnen. We gingen Naar Baron 1898 het was super schrikwekkend en vooral toen we bij het stukje toen we keihard naar beneden gingen. Mijn hart klopte als een gek! Ik zei zelfs in mezelf; adem in adem uit, adem in adem uit enz.

En daarna gingen we eten, want zonder eten kan het natuurlijk niet. Ze verkopen hele lekkere dingen.

De bobsleebaan was ook heel leuk, net als de python, daar gingen we over de kop.

En de dag was alweer voorbij helaas….. We hadden het heel leuk gehad, maar we moesten toen natuurlijk ook in de bus.

En nog iets; de bus had storing, dat geloof je toch niet! In die tijd konden we nog wel naar 4 achtbanen, maar uiteindelijk waren we toch thuis.

Maandag 3 sept.
1e schooldag